De Royal Breeze Studio | Ras Al Khaimah

De Royal Breeze Studio

Uitzicht op de Arabische Golf
Royal Breeze in het Al Hamra is een nieuwe ontwikkeling, bestaande uit appartementen en villa’s. Bij uitstek geschikt voor een plezierige vakantie. Elk appartement heeft uitzicht op de Arabische Golf of de lagune en de golfbaan. Het complex heeft twee zwembaden, een speeltuin en recreatiegebieden.

Genieten van de de prachtige zonsondergang
Maak een wandeling langs het strand of de jachthaven waar u kan bij een drankje genieten van een prachtige zonsondergang. Recreatieve activiteiten: zeilen, vissen, jet skiing, golf, quadrijden, cruises, microlite vluchten, woestijnsafari’s en IJsland Water Park, het grootste in het Midden-Oosten.
Avontuurlijke activiteiten: wadi’s, bergen en historische locaties om te verkennen.

De ultieme ervaring
Bezoek Ras Al Khaimah stad om te onderhandelen in de lokale souks.
Of maak de ultieme excursie naar Dubai, voor de adembenemende uitzichten en gebouwen, om te winkelen of om te proeven van het nachtleven.

Indeling
Aantal kamers: 2
Aantal badkamers: 1

Interieuromschrijving
zitkamer(Flatscreen TV) met 1 x 2-persoons bed.
Badkamer(bad, douche, wastafel, toilet)

Adres
Royal Breeze B3- 03 – 15 (3e verdieping app 15) – Ras Al Khaimah – Verenigde Arabische Emiraten

Ligging
Al Hamra, slechts 45 minuten van Dubai Airport
Gelegen tussen de Arabische Golf en het Al Hajar Gebergte, biedt voor elk wat wils met een keuze aan recreatieve faciliteiten, waaronder watersport en golf. Het resort ligt rondom een golfbaan en bij een lagune.
Hier kan ontspannen op één van de prive-stranden of tot rust komen aan één van de zwembaden. Dit op slechts tien minuten van de Ice Land, het grootste waterpark in het Midden-Oosten.

Let op:
Voor een vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten heb je een paspoort nodig dat bij aankomst nog minimaal 3 maanden geldig is. Bij aankomst op de luchthaven krijg je een gratis stempel in het paspoort welke een maand geldig is. Wil je langer blijven moet je ruimschoots voordat geldigheid verstrijkt, bij de immigratiedienst een verlenging aanvragen.

Let erop dat de toegang tot de Verenigde Arabische Emiraten wordt geweigerd als je een stempel van Israël in het paspoort hebt.

Prijzen op aanvraag via christiane.vervaet@vakantie-residenties.be of Telefoon 011/808 934 – Mobiel 0489/57 23 61

Foto's
Christiane Vervaet

Booking & Reservations
Christiane.Vervaet@vakantie-residenties.be
M 0032 489 57 23 61